Bolond ballagás végzős Savariásoknak

Itt az idő egy jó kis Savariás mókázásra. Ahogy már megszokhattuk, minden évben nagy feltűnést, hangzavart, megdöbbenést, és minimális forgalmi fennakadást okoznak a Savaria Szakképző Iskola ballagó diákjai, akik igazi ballagásukat megelőzve, egy tuningolt verziót is létrehoznak.

IMG_5100

Hogy ehhez ne kelljen vendégeket hívniuk, ők maguk vonulnak a vendégek színe elé, azaz Szombathely utcáira.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_5079

A tuningolt kifejezés természetes ebben az intézményben tanulók számára, ahogy a rendőri felvezetés, és útvonal biztosítás is.

IMG_5092

És a jelmezek, amiket magukra öltöttek, szintén sugallták mivel is teltek itt az évek, bár talán kicsit ezen túl is mutattak.

IMG_5143

Hiszen jelen voltak: Hófehérke, a páncélos hadosztály, gázálarcos turista, (ami teljesen érthető is volt a füsteregető verdák mögött sétálva), késes rabló, utcalányok és futtatóik, egy beugró osztályfőnök, egy megkötözött hölgy a tanári karból, egész osztálynyi minyon, pókemberek, supermenek és szuper lányok !, kalózok, vérző szemű, és flintstones lányok.

IMG_5158

Persze sorolhatnám hosszasan kik vettek részt a 2016-os év bolond ballagásán, de felesleges, hiszen részletes képes anyag készült a rendezvényről, ami a képekre kattintva azonnal látható.