Budapest Bár a Szombathelyiek kedvence

Visszatérő, népszerű fellépő Szombathelyen a Budapest Bár. Április tizenkilencedikei fellépésükre az Agora MSH-ban, szinte minden jegy elkelt elővételben, talán negyven jegy vásárlására maradt helyszínen lehetőség.

IMG_4917

A hatalmas terem hangulatosan, bárszerűen volt berendezve, szolid gyertyafénnyel.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_4944

Mosolyogva érkező emberek, teli kíváncsisággal, várták az újabb felállást, amiben már Mező Misi is szerepet kapott, virtuóz gitárjátékával, és jellegzetes hangjával.

IMG_4985

Viszont igazi nagy hangok, jellegzetes figurák hiányoztak a keddi fellépésből. Ferenczi Gyuri, Lovasi András, és Kiss Tibi magasra tudta vinni a hangulatot mindig. Persze a hangulattal nem igazán volt gond, főleg hogy a közönség soraiból sokan ki ki sétáltak a büfébe, ahonnan finom italokkal tértek vissza.

IMG_4976

Egy pár kivételével nagyon visszafogott volt a közönség tánc tekintetében, pedig az asztalok elrendezése kimondottan csábított erre. Az utolsó két dal mozdított ezen a helyzeten, amikor is megtelt a táncplacc a színpad előtt.

IMG_5005

Ekkor úgy éreztem, na most kezdődhetne a buli, és majd éjfélig szórakozna a nép. De sajnos hirtelen véget ért a történet. Meghajlás, taps, mosoly, és hatalmas dedikálás.

IMG_5026

Hát így jár aki későn kapcsol. Budapest Bár 2016-ra letudva. Talán majd legközelebb hamarabb ráhangolódunk a dologra, és még ennél is jobban érezzük magunkat.

A képekre kattintva további fotók láthatók.