Szív világnapja Szombathelyen

2015 szeptember 27-én (szeptember utolsó vasárnapján) minden évben szívünk egészsége, és a protektív tényezők hangsúlyozása áll a középpontban.

IMG_5020
Szombathelyen a Kámoni Arborétum és Ökoturisztikai Látogatóközpont adott helyet, a MIRA Orient Art Alapítvány álltal szervezett egésznapos programnak.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_5225

Előadások, tánc- és sportbemutatók, “A természet harmadik birodalma” – ásványok, kőzetek és őskövületek Vas megyei gyűjtők anyagából című kiállítás, keleti fotózás, Castellumi gyógyteák várták az érdeklődőket.

IMG_5069

A számos érdekes program mellett a rendezvényre érkezők a hazatmas őszi arborétumban is gyönyörködhettek.

IMG_5218

A Szív Hídjai rendezvény záró programja a Bellysium hastáncfesztivál volt.

IMG_5239

Az esemény idén is a jótékonyság jegyében zajlott, ahol az adománygyűjtés egy körmendi szívbeteg fiatal, László Szilvia kezelésére jött létre, a SZÍVÜGY 2015 akció keretében.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

Egy gondolat “Szív világnapja Szombathelyen” bejegyzéshez

  1. Ahogy a képeken látom kevesen voltak a rendezvényen! Általában, ezek a közép és idősebb korú hölgyek akiket érdekel ilyen rendezvény, azok gyermekeiket-unokáikat látják vendégül vasárnap. Szív világnapja ide, vagy oda, szombaton kellett volna rendezni! (az időjárás sem volt kellemes). Az elmúlt évi sokkal jobban sikerült! Nem kellene mindig a dátumokhoz ragaszkodni, célszerűség???

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.