Sportpályákat, és számítástechnikai labort avattak

Gyönyörűen beragyogta a napfény október másodikán a teljesen megújult kosár, és kézilabda pályát, az átadó ünnepség pillanataiban, Szombathelyen az Oladi Általános Iskola udvarán.

IMG_5492

Szabadtéri sportpálya átadásához ennél szebb időt el sem lehet képzelni. Az évek során alaposan elhasználódott, szinte már balesetveszélyesnek is mondható pálya esett át teljes ráncfelvarráson, hogy ismét bortokba vehessék a tanulók.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_5525

Az ünnepélyes átadó ünnepségen a város polgármestere Dr. Puskás Tivadar is jelen volt. A szalag átvágását nagy érdeklődéssel várták az iskola diákjai, akik szintén kivonultak az átadási ceremóniára.

IMG_5512

A szalag átvágását követő pillanatok gyors műszaki átvétellel, azaz a kosárpálya kipróbálásával teltek. Erre a helyi csapat vállalkozott, néhány profi kosaras közreműködésével.

IMG_5551

Láthatóan semmi problémát nem találtak, a néhány perces rögtönzött mérkőzés alatt.

IMG_5557

Az átadások sora azonnal fojtatódott tovább, hiszen a város támogatása nem merült ki a sportban. A szép kort megélt számítógépek is cserére szorultak már jó ideje.

IMG_5561

Így most egy teljesen modern, mai igényeknek megfelelő számítástechnikai labort is birtokba vehetettek az intézményben tanulók.

IMG_5576

A képekre kattintva további fotók láthatók.