Állatvédő Egyesületeket támogatott a Deményista Mentor Klub

Állatbarátoknak, bizonyára ismerősként cseng a Demény név. Egészen pontosan a Facebook-on regisztrált név, a „Demény a kötsög”.

Demény
Fotó: Facebook

A képre kattintva látható a Facebook oldala.

Ő az vizsla kutyus aki elevenségével, rosszalkodásaival, kedvességével, és végtelen hűségével hívta fel magára az ország figyelmet. Kedvenc kajája a töpi, azaz a töpörtyű. Facebook oldalán, keresztül neveli, oktatja a kutyabarátokat, és persze jótékonykodni is megpróbál.

A további képekre kattintva az adományozás fotógalériája látható.IMG_4052

Ebben segítségére van szerető gazdija Judit, aki gondolt egy nagyot, és megalapította a Deményista Mentor Klubot. Tette ezt azért, hogy segíteni tudjon az árva, gazdára váró, esetleg bántalmazott, vagy beteg kutyáknak,cicáknak, új gazdát keresni, valamint támogatni az őket befogadó állatvédő egyesületeket.

IMG_4056

A teljesen civil emberekből létrejött csoport, minden hónapban választ egy egyesületet, szervezetet, és őket támogatják pénzzel, adományokkal. A csoportban szerveznek gyűjtőpontokat, ezek főként Budapesten, és környékén vannak. Szórólapokat csinálnak több nyelven, ezzel is elősegítve az adományozás sikerét. Július hónapban a támogatást a szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület kapta. A helyi csapat fő támogatottja Jupiter a vizsla kutya volt, aki már régi vendége az egyesületnek.

mentett 1

Az adományok átadására augusztus 30-án került sor. Személyesen hozták el az összegyűlt eszközöket, kutya, és cica eledeleket, nyakörveket, párnákat, takarókat, tálakat, játékokat, és sok hasznos dolgot.

IMG_4122

Az összegyűlt közel ötszázezer forint egy részét, már hasznosította az egyesület, ezeket, és a kialakított kenneleket, cicaházakat, kutyafuttató helyet is megnézték az klub vezetői.

IMG_4099Deményről további érdekességek itt találhatók.

A képekre kattintva további fotók láthatók.