Állatvédők családi napja

Ahogy az ősz eljött, épp úgy eljött a Fekete István Állatvédő Egyesület családi napja is.

Névtelen 42

Régi hagyomány ez az egyesületnél. Célja hogy családias hangulatban, jó környezetben eltölthessenek az állatbarátok és kedvenceik, egy kellemes napot az állatvédőkkel.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

Névtelen 33

Ismerkedjenek, tapasztalatokat cseréljenek egymással, bemutassák egymásnak kutyusaikat, akik sokszor az egyesület gondázásából kerültek jelenlegi gazdáikhoz. Mindezek mellett kikapcsolódjanak, szórakozzanak, megismerjék az egyesület munkáját, és az épp most gazdikereső állatokat.

Névtelen 25

S ha már ott voltak akár egy gyors kutyakozmetikára, vagy kutyamasszázsra is sor kerülhetett.

Névtelen 16

Az ügyesebbek akadály, és futóversenyen is indulhattak, de a kutya szépségversenyen mindenképpen részt kellett venni szinte mindenkinek.

Névtelen 44

Hiszen szépek szépek a más által vezetett kutyák, de a legszebb csak is a sajátunk lehet. Az idei szépségversenyt a fiatalabb korában kissé hányatott sorsú, sokak jó ismerőse, és kedvence, a Fressnapf áruház egykori ajtónállója, és vendég invitálója Vadász nyerte.

Névtelen 41

A 13 éves szépség mostanában már sokat betegeskedik, de gazdája hihetetlen sokat tesz egészségéért, kényelméért, jó kedvéért. Jobb gazdára soha nem vágyhatott volna. Nyereményének most is kölyök kutyaként örvendezett, és azonnal meg is kóstolta. Örömmel láttuk hogy hosszú idő után sikerült az egyesületnek vásárolni egy szállító járművet, amire már nagy szükségük volt, hiszen eddig mindenki a saját autóját használta mentésre, az állatok, kellékek, felszerelések, élelmek, szállítására.

Névtelen 54

Minden ideiglenes befogadó maga vitte örökbefogadó napokra a nála élő kutyákat vagy cicákat. Persze sok esetben ez így is marad, hiszen egy autóval ekkora létszámot nehéz lenne utaztatni. De már így is nagy segítség ez. Ráadásul ezzel az állatmentővel a kutyaambulancia munkáját is segítik, és ha idejük, lehetőségük engedi külső segítséget is tudnak nyújtani, egy egy orvoshoz beszállított kutyussal, olyan esetben mikor nem tudják ezt másképp megoldani. A családi napon az érdeklődők megismerkedhettek Horváth Vikivel, és vakvezető kutyájával Lilivel, látványos bemutatót láthattak az Alpok-Alfa kutyaiskolások részvételével.

Névtelen 8

Frédi bácsi és bábszínháza sem hiányozhatott, ahogy a szokásos programzáró tombola sorsolás sem maradt el. Az idő kiváló volt a hangulat pedig tényleg családiasra sikerült.

Névtelen 48

A szép ősz, és a sok környékbeli szabadtéri program kissé megosztotta az érdeklődőket, de aki eljött jól szórakozhatott itt is.

A képekre kattintva további fotók láthatók.