Büki László fotókiállítása a Városi Kult-Tour-Buszon

Új kiállítással közlekedik 2014.május 21-től Szombathely utcáin, a 30Y számozású Városi Kult-Tour-Busz.

Büki Laci kiállítása 9

Harmadik alkalommal került sor kiállítás megnyitóra a fedélzeten. Ezúttal Büki László a fotóit csodálhatják meg az utazók.

Filmes összefoglaló az eseményről, a képekre kattintva látható.

Büki Laci kiállítása 10

A megrendezés lehetőségét Laci a 4. Sajtófotó kiállításon nyerte el. A léghasítók című fotójával, ami az itt kiállított 19 kép között is szerepel, nagy sikert aratott. Fotói, írásai a Vaskarika kulturális internetes portálon jelennek meg, aminek egyben ő a vezetője is.

Büki Laci kiállítása 1

A hatalmas autóbusz az eseményre, az Agora Művelődési és Sportház előtti térre tolatott be. Ehhez természetesen kis segítségre is szüksége volt, a forgalom rövid idejű megállításához. Egy fotós, kinek kiállításához még a forgalmat is megállítják. Mondhatjuk viccesen, és szerényen. Persze viccelődésben nem volt hiány, a képek kihelyezése, és a megnyitó közben sem. Lacit különböző pózolásra, vezető pozícióba helyezkedésre, is rá tudták venni fotós kollégái. Egyikük meg is említette, jó modell lenne belőle.

Büki Laci kiállítása  20

A „szertartásnál” mindenki jól helyezkedett. Első ajtón kivételesen most nem volt felszállás. Második ajtó a média számára, harmadik, negyedik az érkező vendégek részére, a csukló részben pedig az Újvilág utca zenekar kapott helyet egy kis zenélésre. Az ünnepi beszédek után, a főszereplő stílusosan egy volán ellenőr szerepét vette át, és kérte a jegyeket, bérleteket. Nem kis meglepetést okozva ezzel.

Büki Laci kiállítása  21

Később tárlatvezetést is vállalt. Úgy hogy nevezhetjük őt, egy univerzális média szereplőnek. Bár erről a kulturális eseményről az ő gépével nem készülhettek fotók, úgy gondolom nem kevesen örökítették meg az utókor számára közszereplését.

Így készült az én összefoglaló kisfilmem is az eseményről ami  képekre kattintva látható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*