Öko-majális látványos bemutatókkal

Kettő napos idén az Öko-majális elnevezésű program.

Öko 25

A Nyugat Dunántúli Környezetvédelmi Központ Közhasznú Alapítvány szervezésében, a 11-es Huszár úti Laktanya területén, szép napos időben, látványos bemutatókkal, kipróbálható környezetbarát eszközökkel, kulturális programokkal, szakmai előadásokkal, telt a szombati nap.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

Öko 31

Az ünnepélyes megnyitó után, itt került sor a Madarak és Fák Napja városi környezetvédelmi vetélkedő, és a ”Zöld Béka” környezetvédelmi pályázat eredményhirdetésére is. Hatalmas érdeklődés övezte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság bemutatóját, és az autó utolsó útjára bocsájtását, amikor személygépkocsiból „kocka „ lett.

Öko 32

De bár merre is indultunk a hatalmas udvaron, mindenfele érdekes, és tanulságos dolgokkal találkozhattunk a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, gazdasági társaságok, vállalkozások, civil szervezetek jóvoltából.

Öko 48

Láthattunk retro motorokat, és gázüzemű autóbuszt. A gyerekeknek arcfestés, tesztek, totók környezetvédelmi témákban, játszóház, és körhinta gondoskodott a szórakoztatásról.

Öko 53

Öko 43

Vasárnap reggel kilenc órakor, kerékpár túra indul az Ikervári Szélerőműparkhoz.Több generáció könnyed hétvégi programja lehetett idén is az Öko-majális.

A képekre kattintva további fotók láthatók.