Nomád nyári tábor a Csodaszarvas Tájparkban

A Csodaszarvas Tájpark a Rába folyó mentén, Rábahídvég határában a 8-as főút mellett fekszik tizenhat hektáros területen.

A tájparkról készült képgaléria a fotókra kattintva látható.

Névtelen 11

Egy három hektáros tó, hét hektár legelő, valamint hat hektár erdő található a csodálatos környezetben. …

Névtelen 10

Az itt élő állatok, a területet határoló folyó és a kiszolgáló létesítmények biztosítják, hogy az ide látogatók biztosan megleljék a számukra kedves programokat.

Névtelen 22
Erdei iskola, tájház, nádfedeles és kézzel faragott építmények, tanösvény, őshonos állatpark, és erdei drótkötélpálya teszi érdekessé a parkot. Szolgáltatásait mindezek mellett a horgásztó és a terület határán hömpölygő Rába saját kikötője egészíti ki.

Névtelen 9
A Csodaszarvas Tájparkban már hétfőtől megkezdődött a nomád nyári táboroztatás. Tizenöt fős csoportokban, napközis, vagy bentlakásos formában. A tábor célja, a népi kultúra értékeinek megismertetése játékos formában, mindez a természet közelében. A programok közt kenyérkovászolás és kenyérsütés kemencében, agyagozás, szövés, rovásírás elsajátítása, népdaltanulás, háztáji gazdálkodás és állattartás megismerése szerepel.

Névtelen 29

A teljes, változatos kikapcsolódáshoz, lehetőség van csónakázásra, lovaglásra, labdajátékokra, csocsóbajnokságra , erdei és vízi drótkötélpálya kipróbálására, horgászversenyre, és íjászkodásra.

Névtelen 25

Természetesen egyéni látogatóknak is nagy élmény lehet a természet közelsége, és a hely végtelen nyugalma.

A tájparkról készült képgaléria a fotókra kattintva látható.