Világ Közepe Fesztivál a szomszédos Vépen

A hiteles mérésekkor épp csak egy kicsi hiányzott, de valamiért mégis úgy alakult, hogy nem Szombathely, hanem a tőlünk néhány kilométerre található Vép lett a világ közepe.

IMG_1188

Ez bizony remek lehetőség egy jókora ünneplésre. S hogy ne feledjük ezt a kivételes földrajzi elhelyezkedést, minden évben ünnepeljük.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_1248

Igaz mára már kicsit az elnevezés kibővült a Mácsik fesztivál névvel, aminek bizonyára jó oka van. Mi lehet az, bizony 2016 július 9-én megtudhatja aki ellátogat az egész napos rendezvényre.

IMG_1191

Én kicsit körülszimatoltam a pénteki nyitó napon, megnéztem azaz lefotózgattam milyen hangulat van a fesztivál felvezetésében. Talán az új generációs navigációk még nem vezetik ide az autósokat, ha beírják, hogy világ közepe, ezért lehetett, hogy délután viszonylag családias hangulat uralkodott a sportpálya szomszédságában kialakított rendezvénytéren.

IMG_1242

Kicsiket, és nagyokat egyaránt ellátták feladatokkal programokkal. Így unatkozni senkinek nem kellett pénteken sem.

IMG_1234

S ha röviden felállíthatnék egy népszerűségi listát délutántól estig, így nézne ki.

IMG_1299

Arcfestés, sör, vattacukor, sör, és végül a legnépszerűbb címet a fesztivál első napján a Magashegyi Underground sör párosításban nyerte.

IMG_1329

A zenekar, és és az ital annyira feldobta az estét, hogy végül a hűs nedüvel megkínálták a fényképezőgépet is. Ekkor ért véget a fotóvadászat a népszerű fesztiválon. 

Igazolásképpen nézegesse fotóimat, a képekre kattintva.