Húsvétra hangolódva, családi játszóház az Agora MSH-ban

Húsvét előtt, március 25-én, egy igazán változatos programban lehetett részük, kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt, Szombathelyen az Agora MSH-ban.

IMG_2336

Hagyományos rendezvénye ez a családi játszóház a kulturális központnak, ami minden évben nagyon népszerű.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_2398

Nem véletlenül, hiszen itt rövid idő alatt rengeteg dolgot próbálhatnak ki, készíthetnek el húsvét jegyében. Sokat játszhatnak különleges logikai, és ügyességi játékokkal, a Bóbita játszóház jóvoltából.

IMG_2449

Élő népzenét hallgathatnak, a Boglya zenekartól, de még táncokat is tanulhatnak a kicsik. Hatalmas bébi szőnyegen rengeteg apró játék, hogy a legkisebbek se unatkozzanak. Persze a szülők is aktívan részt vehetnek a programban, és teszik is nagy örömmel.

IMG_2338

Hiszen arcukon mindez tisztán látszik. És hogy miként hangolódtak az ünnepre, és miket készítettek ? Fonott kalácsot sütöttek, csuhé madárkát, kis nyuszikát készítettek, tojástartóból színes virágot festegettek, és látványos tojás díszítésen vettek részt.

IMG_2395

Kipróbálták a tojásírás technikáját. Tartalmas napot tölthettek együtt a családok, és kedves kis ajándéktárgyakkal térettek ha, és várhatják az ünnepet.

A képekre kattintva további fotók láthatók.