Demonstráltak Szombathelyen is, az állatkínzások szigorúbb büntetéséért

A 2016 február 20-ra meghirdetett budapesti demonstrációhoz, mely az állatkínzások szigorúbb büntetése érdekében szerveződött, több vidéki város csatlakozott.

DSCF0065

Így Szombathely is, ahol az Állatvédők Vasi Egyesülete, és a Fekete István Állatvédő Egyesület szervezett demonstrációt a város Fő terére.

További fotók a képekre kattintva láthatók.

DSCF0080

Együtt egy közös ügyért! Együtt az állatkínzás ellen ! Mentsünk együtt életeket ! Láthattuk a felhívást.

DSCF0021

Szombaton délután mindenkit vártak, kutyájával, cicájával, vagy nélkülük, aki elítéli az állatokkal szembeni agressziót, hanyag állattartást, és szeretné, ha az elkövetőknek sokkal keményebb, letöltendő büntetések járnának.

DSCF0055

Az esemény jelképe a kék szalag, vagy sál volt. Valamint egy mécses, amit a felvonulás végén, a kínban, értelmetlenül meghalt állatok emlékére gyújthattak az érkezők.

DSCF0135

A több száz fős csoport, transzparensekkel vonulva, tett egy figyelem felhívó kört a Fő téren. Az eseményen sok érdekes információ mellett fény derült több Vas megyei állatkínzásra, kegyetlen bánásmódra is.

DSCF0184

Láthattuk azokat az állatokat, akiknek sikerült megmenekülniük, valamelyik állatvédő egyesület segítségével.A két egyesület összefogott egy közös ügyért.

A képekre kattintva további fotók láthatók.