Koncz Zsuzsa töretlen sikere Szombathelyen, „minden jegy elkelt”

Sikere szinte töretlen. A hatvanas, hetvenes években született dalokat, még ma is eredeti fényükben adja elő a színpadon Koncz Zsuzsa, Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas, és Prima Primissima díjas énekesnő.

IMG_8863

A jegyek már jó ideje elfogytak elővételben, ami nem csoda, hiszen a művésznő dalain több generáció nőtt fel, és mindemellett rengetegen kíváncsiak voltak Zsuzsa fiatalosságának titkára is.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_8891

Persze erre december tizenötödikén Szombathelyen az Agora Művelődési és Sportházban adott koncerten nem derült fény. Viszont a színpadra. és a lelkes közönségre annál több jutott, ebből a szépen tervezett, és beállított fényből.

IMG_8895

Az énekesnő pedig dalainak mondanivalójához igazodva, hol lendületes színpadi mozgással, hol pedig a színpad közepén ülve adta elő elgondolkodtató régi, de a mai időszakra is épp oly érvényes üzenetekkel bíró dalait.

IMG_8858

A régmúltból érkező dalokat épp úgy sajátjának érezte a közönség, mint az újabb szerzeményeket, és a dalt, amit Bódi László (Cipő) emlékére adott elő zenésztársaival. Velük, akikkel évtizedek óta együtt dolgozik.

IMG_8919

A közönségnek, akik főleg középkorúakból jöttek össze, kiegészülve egy náluk fiatalabb, és idősebb generációval.

IMG_8823

Koncz Zsuzsa 1962-ben a Ki mit tud-on tűnt fel. A magyar beat, pop és rock zene egyik meghatározó egyénisége. 97 magyarországi, és 24 külföldi önálló lemeze jelent meg, rengeteg teltházas koncertet maga mögött tudva érkezett Szombathelyre, ahol a sikersorozat töretlenségét bizonyította. Érzelmeket, könnyeket, mosolyokat csalva elő dalaival, az egyre közömbösebb, ingerültebb, lelketlenebb világban élő emberekből. Valószínűleg ebben, és ehhez hasonló dolgokban rejlik titka.

A képekre kattintva további fotók láthatók.