Cicák akik új gazdát keresnek

Sokszor írtam már az árva, kidobott bántalmazott kutyusokról. Az őket felkutató, segítő egyesületekről.

IMG_5809

Kifogyhatatlan önkéntes munkájukról. Az állatkínzásokkal felvett harcukról, rendezvényeikről. Tettem ezt sok sok kutyás fotóval színesítve. Kevesebb szó esett azonban a cicákról, pedig szinte még nagyobb létszámban kerülnek mentésre a kis állatok.

További fotók a képekre kattintva láthatók.

IMG_5828

Nagyobb a szaporulat náluk, és mivel sem chip sem egyéb bejegyzés nem köti őket legtöbb esetben sehová, így sokszor a Fekete István Állatvédő Egyesületnél kapnak menedéket. Ideiglenes befogadóknál korlátozott lehetőség van elhelyezésükre.

IMG_4070

Most pár fotóval szeretnék segíteni munkájukban, így az egyik legszebb környezetben található ideiglenes befogadóhelyen jártam. Itt jelenleg tizenhat cica vár új szerető gazdára ,meleg otthonra.

IMG_5756

Nagy szükségük lenne erre, hiszen lassan jön a hideg tél. És bizonyára mindenkiben felötlik a klasszikus kép amin a cica egy kandalló tüzénél összekuporodva melegszik. Kis fagyos állatok ők, és nagyon kedvesek, ragaszkodóak tudnak lenni, kis szeretetért cserébe.

IMG_5775

A szépen kialakított helyiség szabadtéri kifutóval összeépítve, mindez kellemes zöld övezetben jelenleg nagyon tetszik nekik, de mivel mindig újak érkeznek lassan ez a hely is kicsinek bizonyul. Hasonlóan sok kerül elhelyezésre Szombathelyen a Vizöntő utcai kenneleknél is.

IMG_5796

Nézegessék hát a fotókat a szomorkás pofijukról, a képekre kattintva. S talán sikerül nekik mielőbb új otthont találni.