Tájékozódási futó MEFOB Szombathely belvárosában

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület hétvégén, Szombathelyen rendezi meg a Tájékozódási futó MEFOB-ot, ahol eldől, kik nyerik idén az Egyetemi – Főiskolai Tájékozódási Futó Országos Bajnoki címeket.

DSCF0042

A 2015 október 9-11. között zajló eseményen két egyfordulós nappali versenyre, pénteken és vasárnap, egy váltóversenyre szombaton, valamint 3 napos Jurisics Kupára nevezhettek be a versenyzők.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

DSCF0059

A három napos sportesemény első napján pénteken délután Szombathely belvárosában zajlott a verseny, az Iseum, Történelmi témapark Fő tét érintésével. Ezen a rövidtávú versenyen férfiak és nők egyaránt részt vehettek.

DSCF0117

Ezen a napon került sor a rendezvény ünnepélyes megnyitójára és a belvárosi mezőny eredményhirdetésére is.

DSCF0202

Szombaton a középtávú váltók versengése déli tizenkettő órától a Falumúzeumtól indul. Majd vasárnap tíz órától a Parkerdőből indítják a normál táv versenyszámot.

A három nap időjárása ezúttal sokban nem befolyásolja a rendezvény szervezését, ugyanis köztudott, hogy a tájfutók esőben, szélben, napsütésben, hegyen, völgyön, bozótos erdőkön át minden körülmények közt versenyeznek.

DSCF0165

A képekre kattintva további fotók láthatók a pénteki versenyről.