Nőnapi kiállítás virágosztással a 30Y buszon

„Szombathelyi Nő” címmel új fotókiállítás látható március hatodikától a Városi Kult-Tour buszon.

DSCF0500
Lassan már teljesen hozzászoknak a 30Y busz utasai a változatos látnivalóhoz, hiszen a kiállítás időről időre megújul. Ezúttal témája a nemzetközi nőnaphoz kapcsolódik.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

DSCF0507

A megnyitó ünnepség pedig stílusosan, péntek délelőtt egy Oladi városrész fele közlekedő menetrend szerinti járaton, az utasok nagy meglepetésével történt. A város polgármestere Dr. Puskás Tivadar igazán szívhez szóló kedvességgel beszélt a hölgyekről, a hölgyeknek, és uraknak. Mindenki figyelmébe ajánlotta a nyolc fotós munkáit, amikben kettő közös van. Szombathelyi hölgyekről készültek.

DSCF0528

Eközben a busz haladt útján, polgármesterünk pedig újabb kellemes pillanatokat szerzett a járaton utazó nőknek, mégpedig azzal, hogy személyesen járta végig a hosszú mobil kiállítóteret, és egy egy sárga rózsát adott át nekik.

DSCF0518

Igazán szép gondolat volt ez, amit valóban meghatódva értékeltek a hölgyek. Közben néhányan a képeket is megnézegették. Mozgó kiállítás a 30y-os buszon. Nőkről, nemcsak nőknek.

DSCF0523
A tárlat megtekinthető március 6-tól egy hónapig. A fotókat készítették:Benkő Sándor, Büki László, Czika László, Cseh Gábor, Garai Antal, Nagy Zoltán, Szendi Péter és Unger Tamás.

A képekre kattintva további fotók láthatók.