Városi Gólyaavató negyedik alkalommal

Szombathely MJV Diákönkormányzata 2015. február 28-án, immár negyedik alkalommal rendezte meg legnagyobb programját, a Városi Gólyaavatót.

IMG_8042
A Gólyaavató célja, összehozni Szombathely diákjait egy délutánra, amikor kulturált keretek között szórakozhatnak, izgalmas kihívásokban mérhetik össze tudásukat.

A képekre kattintva további fotókat láthat.

IMG_8007
Az elmúlt évek gólyaavatói változatos témákat vonultattak fel. Idén egy hatalmas lagzi volt az alapja a rendezvénynek. Ennek minden elemét kipróbálva zajlott a megmérettetés.

IMG_8068

Négy iskola diákjai mérkőztek meg egymással. Mind a négy csapatból előtérbe került egy egy vőlegény jelölt, akiknek egész este az volt a fő célja, hogy elnyerje a gyönyörű menyasszony kegyeit, majd kezét is.

IMG_8204

Ebben maximális támogatást kaphattak a csapatháttértől.
A programot a szervezők minden eddigi alkalommal fellépők meghívásával színesítették. A IV. Városi Gólyaavatón Nagy Jonathan búvész, és a Movement Academy volt a meghívott vendég. Idén ők kápráztatták el, és szórakoztatták a vendégeket.

20001
A résztvevők pedig a Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola és Kollégium, a Szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium, a Kanizsai Dorottya Gimnázium és az SZMSZIK Savaria Szakképző Iskolája voltak.  Ezen az napon dőlt el, melyik középiskola gólyaosztálya lesz a város gólyacsapata, ki viheti haza a vándorkupát.

IMG_8086

A képekre kattintva további fotók láthatók.

A versengés végeredménye pedig e-képpen alakult:
1. Kanizsai Dorottya Gimnázium (407 pont)
2. Nagy Lajos Gimnázium (396 pont)
3. Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző (350 pont)
4. Savaria Szakképző Iskola (330 pont)