28. jégkarnevál 11. meztelen korizással

Szombathelyen épp Valentin napra esett a látványos, sok érdeklődőt vonzó jégkarnevállal egybekötött meztelen, azaz fürdőruhás korizás a városi műjégpályáján.

jégkarnevál (32)

Előbbi immár huszonnyolcadik, míg az utóbbi tizenegyedik alkalommal örvendeztette meg a jégsport, és farsangi hangulat kedvelőit. Igazán neki való, szép idő volt, így aztán szép számmal érkeztek főként jelmezbe bújt gyerekek, és felnőttek.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

jégkarnevál (28)

A program pörgős hangulatáról mint mindig, Varga Jenő gondoskodott. Így aztán a jelmezes felvonulás mellett, volt még fánkevő verseny, ügyességi versenyek, fakutyázás, torta a jelmezeseknek, fürdőrucis korizás a forróvérűeknek, tűzijáték, és jégdiszkó is.

jégkarnevál (33)

Aki esetleg fázós, vagy éhes, szomjas lett, a büfé kellemes melegében kapott mindenre megoldást.

jégkarnevál (29)

Tehát aki idén e napon a sok program közül ezt választotta, elmondhatja jó helyen volt jó időben. S hogy beszámoljak egy engem személyesen érintő hatalmas meglepetésről elárulom régi visszatérő jelmezese vagyok a rendezvénynek. Pár éve a fotózást egy korabeli fotós jelmezben oldom meg. Idén abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy egy vidám kis fickó Boldi, aki szintén aktív jelmezes családból származik elmondása szerint Nagy Zolinak öltözött.

Névtelen 2

Azaz az én jelmezem kicsinyített mása jelent meg velem szemben az öltözőben, majd a jégen. Nagyon kedves gesztus, és persze jó ötlet volt.

jégkarnevál (39)

Persze további jó ötletekben is gazdag volt a jégkarnevál, amiket a képekre kattintva azonnal meg is lehet nézegetni.