I.Micimackó futóverseny a szigeten

Első alkalommal rendeztek Micimackó futóversenyt a szombathelyi csónakázó tó szigetén.

DSCF1561

A  Micimackó Óvoda, a Zonta club támogatásával szervezte a különleges versenyt, mivel a fogyatékkal élő kisgyerekeket nem hívják efféle versenyekre.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

DSCF1568

Pedig ők is szívvel lélekkel küzdenek. Az időpont választás tökéletes volt, gyönyörű napsütésben tették próbára magukat az ovisok, és kisiskolások.

DSCF1608

Persze lehetőséget kaptak a családok is. A sziget teljesen ideális ilyen korosztály futóversenyének lebonyolítására a mérete miatt. Az ovisok a középső egyenes sétányon szaladtak, míg a nagyobbak a külső körön. Természetesen a rajtot szakszerű bemelegítés előzte meg.

DSCF1583

A versenyt végig hatalmas szurkolás kísérte.

DSCF1677

A végén természetesen levezető, nyújtó gyakorlatok is voltak a versenyzőknek amit újra közösen hajtottak végre. Végül a díjazás következett amit a kicsik hatalmas izgalommal vártak. Persze itt eleve mindenki győztes volt ezért, mindenki kapott névre szóló oklevelet, ajándékokat. A dobogósok nyakába érmet is akasztottak amit büszkén vettek át.

DSCF1732

A folytatást az érdeklődéstől is függővé teszik a szervezők, ebben most nem volt hiány, hiszen 81 fő nevezett a versenyre plusz a családi verseny résztvevői. Úgy hogy ez nem lehet akadálya a továbbiaknak.

DSCF1742

Szombat délelőtt megtelt a sziget életvidám lelkes fiatalokkal és szervezőkkel.

DSCF1720

A képekre kattintva további fotók láthatók.