Oladi juniális töretlen sikerrel

Ismét nagy sikere volt Oladban a juniálisnak. Több éves hagyomány az Oladi iskola udvarán megrendezni az őszköszöntő, és juniális programokat.

DSCF0236

Ezúttal épp a nyári eseményre került sor, igazi júniushoz méltó napos időben.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

DSCF0211

A gyerekek itt mutathatták be kis műsoraikat amivel nagyon lelkesen készülnek minden alkalommal. A színpadi programok egészen estig váltják ilyenkor egymást. Frédi bácsi bábszínháza, Zumba fitnesz Novák Vikivel, utcabuli DJ Szúnyoggal, hagyományőrzők bemutatója a Bulcsu Vezér Hagyományőrző Egyesülettel.

DSCF0307

Lovaglás, íjászat, fagyi, kürtős kalács, vattacukor és sok más érdekesség és finomság várta a gyerekeket, és szüleiket e délutánon.

DSCF0258

Természetesen a legfontosabb, és legízletesebb dolog sem maradt ki. Ez a gulyásfőző verseny volt, ahol valahogy mégis a nyerő egy pörkölt lett.

DSCF0330

Kóstolgatás megkezdésekor szép egyformán kezdtek fogyni a finom ételek, és ekkor hihetetlen érdeklődés mutatkozott az egyetlen helyen készült pörkölt irányába, ami így pillanatok alatt el is fogyott. Az utolsó pillanatban jómagam is kíváncsi lettem és megkóstoltam. Bátran állíthatom tényleg nagyon finom lett. Ahogy a többi is bográcsban készült étel is.

DSCF0275

Hiába igazi jó ízvilága, egy szabad tűzön, bográcsban főtt ételnek van csak igazán. Ez pénteken délután ismét bebizonyosodott.

A képekre kattintva további fotók láthatók.