Pünkösdi Fesztivál záró nap

Elképesztően jó időjárás, hihetetlen jó szervezés, felhőtlen szórakozás, fergeteges koncertek, és bulik népszerű előadók. Ez jellemezte idén Gencsapátiban a négy napos Pünkösdi Fesztivált.
DSCF0001

Közlekedésben jelentős segítség volt az ingyenes fesztiválbusz Szombathelyről, de így is alaposan megterhelte a környéket a csúcsidőszakokban parkoló autók sokasága. Hatalmas embertömeget mozdított meg a hagyományos rendezvény.

DSCF0044

Kissé mérsékeltebb érdeklődés talán a záró napon volt tapasztalható, ekkorra már talán elfáradtak az emberek. A hétfőn délután amolyan családias hangulatban telt. A koncertekre is kényelmesen be lehetett férni a hatalmas rendezvénysátorba. Ez a kényelem és lazaság persze az előző napokra nem volt jellemző, hiszen a sátor szépen ki volt használva, szinte végig.

DSCF0070

Estére aztán egyre több ismerős érkezett, s végül egy igazi nagy durranással, az idén 15 éves, Ismerős Arcok zenekar zárta a fesztivált. A nyolc órakor kezdődő közel kettő órás fergeteges koncert igazán méltó befejezése volt a fesztiválnak.

DSCF0097

Sok együttes koncertezik így úgy lazán előadva magát, nem sokat törődve a közönséggel. Ezt viszont róluk nem lehet elmondani, szívük lelkük a közönségé, nem rohannak, nem flegmák, azt adják amit lelkes közönségük megkíván. Mindezt teljes átéléssel tisztelettel és odaadással. Ezen az estén is feledhetetlen élménnyel gazdagodhattunk.

DSCF0090

A rendezvény utolsó napján készült fotóim a képekre kattintva láthatók.