„Szól a dalunk” Lemezbemutató koncert

„Kobak Palánták”, láthattuk a meghívón, két fiatal zenész tehetség, Nagy Júlia és Harangozó Marcell művésznevét.

Lemezbemutató 2

A képekre kattintva további fotók láthatók.

Mindketten a Váci Mihály Általános Iskola tanulói, ezért első megjelenő lemezük, ünnepélyes bemutatóját is ide szervezték. Az iskola amúgy is a művészetek pártolója, hiszen kiemelten támogatja a művészet, és sport iránt érdeklődőket.

Lemezbemutató 1

Julcsi és Marci a Bartók Béla Zeneiskola növendékei, immár harmadik éve zenélnek együtt. Rendszeresen kapnak felkérést városi ünnepségekre, idősek otthonába, templomokba. Gyakran zenélnek gyerekek közt, és szívesen szerepelnek a legeldugottabb kis falvakban is. Több versenyen értek el előkelő helyezést. Céljuk, hogy minél több embernek örömet okozzanak. Fejlődésüket a Kormorán együttes tagjai is segítik. Zenei érdeklődésük nagyon sokoldalú. Klasszikus, rock, könnyű és népzene világában is próbálkoznak. A meghívott vendégek közt családtagok, barátok, ismerősök érkeztek, de hivatalosak voltak a Polgármesteri Hivatal, az Agora képviselői és a Zeneiskolai tanárok is. A megjelenő lemez dalait, Szűts István, a Kormorán együttes billentyűse, számos dal, és rockopera zeneszerzője, Magyar Örökségdíjas művész ajánlotta a közönség figyelmébe.

Lemezbemutató 14

A nem épp könnyű dallamok nagy sikert arattak. Fel sem tűnt, hogy csupán egy szál gitár szolgáltatja a zenei aláfestést a komplett zenekaroktól megszokott dalokban.

Lemezbemutató 20

Ha mégis hiányérzetünk lett volna, azt azonnal feledtette a két fiatal őszinte mosolya a műsor közben.

Lemezbemutató 25

A képekre kattintva további fotók láthatók.