„A lámpás én vagyok” Tanárok éjszakája

Országszerte 2013. október 11-én, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Képzési Központja szervezésében, a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében „A lámpás én vagyok! címmel kerül megrendezésre a Tanárok Éjszakája.

Tanárok éjszakája (3)A képekre kattintva láthatók további fotók.

 A Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum, a Tanárok Éjszakáján 18 órára, Szombathelyre, a Smidt Múzeumba várta a megye közoktatással, közneveléssel foglalkozó szakembereit Múzeumpedagógiai Évnyitójára.

Tanárok éjszakája (0)

Itt mutatták be a SMHVM tagintézményeinek – Iseum Savariense Régészeti Műhely és Tárház, Járdányi Paulovics István Romkert, Savaria Múzeum, Smidt Múzeum, Szombathelyi Képtár, Vasi Múzeumi Látványtár, Vasi Skanzen – „Csak nálunk, csak velünk! „ című, közös múzeumpedagógiai ajánló kiadványát.

Tanárok éjszakája (12)

A program a megnyitó és kiadvány ismertető után, vetített-képes előadás, szakmai tárlatvezetés a Smidt Múzeum új, interaktív, iskolabarát kiállításaiban, a Smidt Múzeumért Alapítvány és baráti körének műkedvelő színi előadása, látogatás 2012-ben átadott, Vasi Múzeumi Látványraktárban.

Tanárok éjszakája (17)

Tanárok éjszakája (19)

Az éjszakába nyúló rendezvényről készült képes összeállításom.

A képekre kattintva láthatók további fotók.