Fehér karácsony – Meggie és Géza karácsonyi koncertje

Ha Adventi vásár, és programok, akkor szinte kihagyhatatlan mind az előadók, mind pedig a közönség részéről Horváth Meggie és Peltzer Géza karácsonyi koncertje, a Fő téri színpadon.

A képekre kattintva látható a fotógaléria.

Évek óta visszatérő előadók ők e helyszínen, és nincs az hideg ami eltántorítaná az összeszokott párost egy igazi karácsonyi hangulat megteremtésétől. …

Bizonyára sem hangnak, sem hangszernek nem túl jó ilyen hidegben a fellépés, de ez cseppet sem zavarja őket. A szomorkás és vidám dallamok felcsendülése, azonnal összehozta a közönséget, akik egyrészt a hideg miatt, másrészt a ritmus bűvöletétől, enyhe táncos mozdulatokat tettek. Ki a színpad előtt, ki pedig a büfé előtt, forralt bor mellett.

A lényeg egy volt, hogy a nagy karácsonyi rohangálás közepén, megálljunk egy kis időre, és átéléssel hallgassunk egy kis ünnepi klasszikust a népszerű énekesnő repertoárjából. A vásár ideje alatt több programot is meghallgathat és nézhet az épp arra járó, ezekről a színpad előtti részletes program ad információt.

És ha már színpad szóba jött, véleményem szerint, de lehet ezt megint csak én látom így, idén kissé lecsúszott a minőség e téren.

Tudom nem árt ha kicsit más valami, és nem mindig ugyan az, de ami eddig volt az szebb és színvonalasabb volt talán, akár a hátterét akár a fényeit nézem.

 Ha viszont igazán igényesen berendezettet szeretnénk, akkor minimum így kellene kinéznie.

Sajnálom hogy nálunk ez is visszafele fejlődik.

A képekre kattintva látható a koncertről több fotó.