Killer Queen az Agorában

Killer Queen Londonból.

Egy valódi Bohém rapszódia. Freddie él! Egy pop legenda visszatért közénk!

A show ami full teltházzal zajlott Szombathelyen is.
További fotóim ide kattintva láthatók.

  

Ülő koncert létére javarészt állva tartotta a közönséget akkora volt a hangulat. A fények a látvány a hangzás tökéletes hibátlan volt. Pörgős, lendületes, dob és gitárszólókkal színesített, döbbenetesen valósághű produkció ami egyszerűen magával ragadta a közönséget.

"A Killer Queen együttes 1993 júniusában alakult. Legelőször publikusan a Londoni Egyetemen léptek fel, pontosan, mint az igazi Queen 21 évvel előttük.
1995-re a Killer Queen népszerűsége akkorára nőtt, hogy a fellépésüket a Londoni Strand Színházban a BBC is közvetítette.
Az együttes mind Angliában, mind külföldön is egyre híresebb lett. 1999-ben, egy európai és orosz turné után hazatértek a Leicester téri díjátadóra, ahol átvették a legjobb emlékzenekarért járó díjat. 
A zenei listák élére törtek, amikor 2001-ben előadták a Queen "The Real Life"-ját Fatboy Slim közreműködésével.
A Killer Queen második évtizede is sikeresen telt. 2005-ben az Ahoy Arénában játszottak, ahol az újra megalakult Queen is fellépett pár hónappal később."

Sikereik azóta is töretlenek bizonyitja ezt a péntek esti fellépésük is.

  

További fotóim ide kattintva láthatók.

Egy gondolat “Killer Queen az Agorában” bejegyzéshez

  1. Aki a ” valódi” Queent akarta látni, az csalódott kicsit, de aki tudta, hogy egy Queen zenét játszó zenekar lesz,az tényleg jól szórakozott. A gitáros arcán egyetlen mosoly sem volt, de nagyon virtuózan játszott, a dobos is profi volt, Freddie megszemélyesítője elvitte hátán a showt. Nem volt túl hangos, jó volt a fénytechnika, jó volt a közönség, jól éreztük magunkat és másfél órára elhittük, hogy csodát látunk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*