Zorán minőséggel, és profizmussal szórakoztatott Szombathelyen

Ez az októberi hétfő este, amolyan hétköznapi este is lehetett volna, ha ezt a zenei élményt elengedjük sétálni magunk mellett.

Egy legendás előadóművész, énekes, gitáros, zeneszerző, hat profi kísérő zenész, és három csilingelő hangú bájos vokalista hölgy az Agora MSH színpadán.
A koncerten készült képgaléria ide kattintva látható.


Ez, és az általuk prezentált másfél órányi muzsika tette ezt az őszi estét mégis emlékezetessé. Az 1960 óta zenei pályán ténykedő Sztevanovity Zorán és kis csapata érkezett Szombathelyre október 15-én, hogy az érdeklődő közönséget magával ragadja, elkápráztassa, elgondolkodtassa, megénekeltesse, tapsoltassa, és nevetni lássa. Ezek közül mindegyik kipipálva.

A nézőtér teljesen megtelt. A dalok, a hang, a hangzás mind a régi. De milyen hangzás volt ez? Hibátlan, egész teret egyenletesen betöltő, bár honnan tisztán szépen hallható.

Köszönhető ez a zenekarral érkező profi technikai személyzetnek, és támogatóiknak. Róluk Zorán a koncert közben nagy tisztelettel beszélt, és név szerint is bemutatta őket. Ilyen körülmények között még „a romantika” is kicsit más volt. Ahogy más volt a közismert dal is hangszeres kíséret nélkül énekelve. Köszönjük a felcsendülő ismert dallamokat, melyek többsége múltidéző, nosztalgikus érzéseket hozott elő, és tette az estét feledhetetlenné.


A koncerten készült képgaléria ide kattintva látható.