Retro party soha nem látott érdeklődéssel

Retro jegyében telt a péntek este november tizedikén az Agora MSH-ban.

Már a ház közelébe érve is érezhette bárki, itt ma valami különleges dolog veszi kezdetét este.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

Hiszen nyolc óra előtt a rugalmas beléptetés ellenére is a tér közepéig állt néha a sor. Valahogy valamiért ezek a múltidéző bulik hatalmas tömegeket tudnak megmozgatni.

Talán nem is pontosan az számít kik a fellépők hanem hogy az abban az időben is együtt szórakozó társaságok most újra egymásra találjanak. És így is lett ez, csajos társaságok, haverok csapata.

De volt itt születésnap, első randi, féltékenységi jelenet, osztálytalálkozó, és hasonló hangulat, érzés. Csúcs buli, sosem látott tömeg, fergeteges hangulat.

Ismert dallamok amiket együtt énekelt a közönség a csapatokkal. A nagy találkozások éjszakája igazi Retro feeling az első perctől az utolsóig.

S ha nem gyúlnak ki a fények az éjszaka végét elhozva hirtelen, még most is ott szórakozik az önfeledt tömeg a ” bulihajó ” fedélzetén.

Minden elismerés a szervezőké, a munkatársaké, akik lehetővé tették bármi módon ezen az estén a múltba utazást. Sokunknak visszahozva a fiatalság ízét. Valamint azoké akik már másnap délelőttre patyolat tisztává varázsolták a Sportházat ahhoz, hogy a következő események is zökkenőmentesen indulhassanak. Az est pillanatait, hangulatát ma is mondják el a képek .

A képekre kattintva további fotók láthatók.