I. Zokni-Szandál Nap Szombathelyen

Az első szombathelyi Zokni-Szandál Fesztivál esőnapját is majdnem eső áztatta.

Az esemény ami egy baráti beszélgetésből indult Gáspár Sándor szervezésében, eredeti időpontja szerint Augusztus 19-én esős időjárás miatt meghiúsult, pedig az érdeklődés hihetetlen nagy volt.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

A közösségi portálon már ezer felett volt az érdeklődők száma. Ennek ellenére az új időpontban az esőnapon, szeptember másodikán alaposan eltűnt a lelkesedés, hiszen mindössze tízen vettek részt a találkozón.

Ennek ellenére a hangulat, jókedv, a zokniba tűrt nadrágszár, a csíkos hosszú szárú, a virágmintás zokni, a strandpapucs, a kínai és a felemás szandi is mind mind megjelent a minifesztiválon.

Előkerültek korhű eszközök, édesség, itóka és napszemcsi is. Bizony, a boci tejkaramella (krowka, lengyel karamella), a sárga napszemüveg amivel lehetett a napfele vigyorogni okosan, és a 78ft!+üveg felirattal egy hamisítatlan Triple Sec (tripliszek) nevű itóka is kelléke volt a zokni szandál korszaknak.

Voltak hamar emlékidézések, nagy nevetések, rögtönzött pózolások a kép és a emlékek kedvéért. Az ígért zokni szépségverseny sem maradt el persze. Ami viszont ekkora létszámnál nem lett igazán program látványossága, és városunk rekordja e kategóriában, az a Csónakázótó átölelése. Ezt minden résztvevő nagyon bánta. Sajnos e napon is épp hogy megúsztuk az esőt, és hidegre is váltott az időjárás. Úgy hogy elmondhatjuk ez már nem is volt igazi szandálszezon.

Na de majd a második! A lelkesedés ugyanis nem fogyott ki ezzel most, említette a szervező. Hajrá Sanyi csak így tovább egy nagy nevetésre, egy vidám találkozóra mindig kell legyen igény és idő a rohanó világunkban. 

A viselet különlegessége miatt a hazautat senki nem merte bevállalni  az extrém kombinációban.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

Egy gondolat “I. Zokni-Szandál Nap Szombathelyen” bejegyzéshez

  1. A szomorú ebben, hogy a nagy lelkesedés, hogyan vált érdektelenségbe, akik nagy hévvel bejelentkeztek, hogy jönnek, inkább otthon maradtak Isaura tévét nézni. Pedig a szervező időt, fáradságot, PÉNZT nem kímélve dolgozott azon, hogy ez a vidám találkozó létrejöjjön. Sajnos ez Szombathely, ez az ország is… De akik ott voltak jól érezték magukat, kicsi, de valójában NAGY buli volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*