Adventi kötészeti kiállítás, és vásár

A karácsonyi ünnepek közeledtével sok sok szép dekorációval, kirakattal találkozhatunk lépten nyomon. Szépen feldíszített házikók, adventi koszorúk, asztaldíszek, szalagok, fenyődíszek. 

_mg_8238

S hogy ezek elkészítésében kik az igazi profik? A virágkötők. Ők azok akik mintha egy varázspálcával alkotnának az alapanyagokból csodákat.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

_mg_8235

Én pedig tágra nyílt szemekkel tekintek ízléses, sokoldalú, látványos munkájukra. Ahol alkalmam adódik megnézegetem alkotásaikat, és megörökítek néhányat.

_mg_8218

 Ezúttal Szombathelyen, a Parti kertészet területén láthatunk adventi kötészeti kiállítást, amit egyben vásárral is összekötöttek.

_mg_8221

És ha a vásárlás öröme, és a kiállított alkotások látványa nem lenne elég, karácsonyig minden szombaton kötészeti bemutatót is tartanak, ahol kis szakmai segítséggel készíthetünk egyedi tervezésű, és kialakítású adventi koszorút, kopogtatót, és karácsonyi díszeket.

_mg_8253

A látványos, ünnepi hangulatú kiállításhoz ami 2016. december 24-ig várja az érdeklődőket, néhány fotóval szeretnék kedvet csinálni.

_mg_8212

A képekre kattintva további fotók láthatók.