Ünnepi örökbefogadó nap ajándékokkal

Az év utolsó örökbefogadó napján találkozhattak mentett kutyusokkal Szombathelyen a Homa centerben az állatbarátok, és az arra járók.

IMG_9052

A Fekete István Állatvédő Egyesület itt rendezte meg, a hatalmas karácsonyfa körül, az ünnepi örökbefogadó napját.

A képekre kattintva további fotók láthatók az árva állatokról.

IMG_9056

Sok kutyával érkeztek az állatvédők, és kitartó önkéntes segítőik, hogy még egy esélyt adjanak az árva állatoknak, egy szebb jövő megteremtéséhez. Munkájuk meghozta eredményét, hiszen az első két órában, három védencükre is rámosolygott jövőbeni gazdája, és  megígérte számukra a szeretetet, gondoskodást, és a szerető családot.

IMG_9026

Reméljük valóban ez vár rájuk, egy megérdemelt jobb élet. A gondos új gazdajelöltek a szükséges kellékeket azonnal be is szerezték, a centerben üzemelő kisállat kereskedésben. Sokan érkeztek segítő szándékkal, tápot, eledeleket adományoztak, segítve a tél átvészelését a még megmaradó kedves állatoknak.

IMG_9051

A legkülönbözőbb kinézetű kutyák több dologban is hasonlítanak egymásra, tiszták, ápoltak, barátságosak, hízelgősek, és emberhez bújósak. Ezért mindenkinek javasolni tudom nézze meg őket is, mielőtt kutyát vásárolna.

IMG_9023

Az Egyesület tagjai a mai napig munkájuk mellett, szabadidejüket áldozzák e soha meg nem szűnő, mentési, gondozási, ápolási, örökbefogadási  feladatra.  A fiatal önkéntesek pedig iskola után, hétvégeken, gondozzák, sétáltatják az állatokat.

A képekre kattintva további fotók láthatók az árva állatokról.