39. Boglári Szüreti Fesztivál

Jövő évben lesz a 40. Boglári Szüreti Fesztivál. A kerek évfordulóra hatalmas, feledhetetlen BB bulit ígérnek a szervezők.

P8210094

A Balaton legnagyobb ingyenes fesztiválja, ami minden évben öt napon át szórakoztatja az ide érkezőket, idén is vásári forgataggal, eszem – iszommal, jobbnál jobb borokkal, pezsgőkkel, ízletes finomságokkal, vidámparkkal, Riska tejcsárdával, kettő megújult színpadon 85 fellépővel, köztük a szombathelyi Varnyú Country zenekarral, közel ötszázezer embert vonzott a partra.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

P8220157

Természetesen a szüreti felvonulás, és a lenyűgöző lézer show a tűzijátékkal sem maradt el.

P8210087

Sajnos a strandidő erre a hétvégére nem jött össze, de a programok kavalkádja kárpótolt, és le tudott foglalni mindenkit. Így a fesztivál szlogenje, „A buli ott van, ahol te” teljességgel megállta a helyét.

P8210122
A koncertek finoman hangosítva szépen szóltak, talán kicsit a vidámpark, és a nagy színpad közelsége okozott némi hangütközést. De ez minden évben így sikerül.

P8210020

A fellépők szinte minden korosztály igényét kiszolgálva lettek összeválogatva. Külön aréna bulisátor is működött, ahol ismert Dj-k szórakoztattak minden éjszaka. Ugyancsak ők szolgáltatták a zenét a tejcsárda mobil színpadán, amit egy retro Csepel teherautó platóján rendeztek be.

P8210054

A fellépők közül néhány név: Dj Dominique, Bárány Attila, Kasza Tibi, Karthago, Delta, Kelemen Kabátban, Neoton, TNT, Korda György és Balázs Klári, KFT, Intim Torna Illegál, Irigy Hónaljmirigy, Péter Szabó Szilvia, Bódi Csabi, Honeybeast, Old Boys.

P8220170

A néptánc csoportok, hastáncosok, és mazsorettek sem kímélték a színpadot. A hatalmas boroshordót a hagyományokhoz híven ismét csapra verték.

P8210036

Az öt nap eseményeiből néhány pillanat a képekre kattintva látható.