Tavaszi motoros rajzás Szombathelyen

Kevés ennyire összetartó csapatot látni manapság mint a motorosoké.

DSCF0004

Mi sem bizonyította jobban ezt mint a szombati, tavaszi motoros találkozó, amit Szombathelyen az emlékmű alatti vadonatúj parkolóba szerveztek.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

A téli álmot alvó hatalmas motorcsodák kibújtak barlangjaikból, hogy átvegyék az új utakat, amiket télen építettek sima, zökkenőmentes közlekedésünk érdekében.

DSCF0010

Hogy ez mennyire sikerült lassan mindannyian ki is próbálják majd, most azonban egy hatalmas tiszteletkört tettek a város útjain. A gyönyörű napsütésben elvakítottak a fényezések, nikkelezések, minden csilli villi volt.

DSCF0043

A gazdák pedig büszkék. Régi ismerősök nagy találkozója volt ez a mai. Hosszú volt a tél. Az új technikákat is megmutatták egymásnak a fiúk. De voltak néhányan a régi korszakot idéző vasak is. Örömmel nyugtáztam, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a motorozás a hölgyek körében.

DSCF0026

Végül mikor mindenki megérkezett, és indulásra készen állt, kiderült hogy ezt a parkolót bizony kinőtték.

DSCF0062

De ennél nagyobb baj soha ne érje őket. Mostantól nagyobb számban kell számítani rájuk az utakon, ezért minden négy keréken közlekedő, kicsit jobban figyeljen rájuk, segítsük előre haladásukat, és ne akadályozzuk azt. Sebességük nagyobb, és minden terhet kettő keréken visznek, ezért mindenféle indokolatlan szándékos akadályoztatás akár az életükbe kerülhet.

A képekre kattintva további fotók láthatók.