27. jégkarnevál, és fürdőruhás kori

Délelőtt még mosolyogva nyugtázták sokan a kellemes napsütést. Előre elképzelve egy igazán jó hangulatú, tavaszias jégkarnevál pillanatait.

Névtelen 37

S ahogy teltek az órák, és közeledett a 14 óra, a kezdés időpontja, mind nagyobb felhők árnyékolták be a jég  hófehérségét.

Képgalériát a fotókra kattintva találnak.

Névtelen 1

De láthatóan a fanatikus jégrajongókat, és főleg a jelmezesek nagy családját ez cseppet sem zavarta. Sorra érkeztek hatalmas cuccokkal, és beöltözve máris a csúszós felületen találták magukat. A házigazda Varga Jenő szokásos felpörgött stílusával üdvözölte az egybegyűlteket.

Névtelen 21

Ezzel kezdetét vette immár huszonhetedik alkalommal, a város műjégpályáján a jégkarnevál. Jelmezes felvonulás, Nagy Jonathan bűvész látványos  bemutatója, a kihagyhatatlan meztelen korizás.

Névtelen 14

Ennyire futotta szárazon, és az égi áldás keresztbe tett a rendezvénynek.

Névtelen 50

Egy napernyő alatt, ami most az esernyő szerepét töltötte be, egy hatalmas  fánkevő versenyt még lenyomtak a kicsik, a kitartóbbak még csúszkáltak egyet az esőben, de legtöbben ekkorra már távoztak.

Névtelen 52

A jégpálya még tovább üzemel egészen a lágyabb, jégolvasztó hőmérsékletig. S hogy ki milyen jelmezt öltött magára, nézzék meg a fotókon.  Képgalériát a fotókra kattintva találnak.