Vasútmodell kiállítás 20. alkalommal

Ahogy a december elérkezik, a játékosabb kedvű felnőttek már emlegetik, a már hagyományosan év végén megrendezésre kerülő Vasútmodell kiállítást.

Vasút modellek (22)

Hiszen az MMIK második emeletén, terepasztalokkal berendezett három terem, lenyűgözi nem csak gyerekeket, de a felnőtteket is.

A képekre kattintva további fotók láthatók .

Vasút modellek

A vasút társaságok legkülönbözőbb mozdony, és vasúti szerelvény választéka látható itt egy helyen. Beüzemelve, működőképesen fogadják az érdeklődőket. A legapróbb részletekig kidolgozott modellekről van itt szó. A tereptárgyak szinte életre kelnek. A falon pedig egy valóságos fotókiállítás elevenedik meg, a régmúlt kor járműveit bemutatva.

Vasút modellek (46)

Sokakat érdekek a kiállítás, ami pontosan azért ebben az időszakban kerül évről évre megrendezésre, mert még a kilencvenes évek előtt, sok gyermek álma, és kívánsága volt egy kisvasút karácsonyra. Amíg ez akkoriban egy, két ezer forintból megoldható ajándék volt, nem is okozott gondot. De mikor a kilencvenes évek közepe fele, ez az összeg már átbillent a tíz, húsz ezres kategóriába, akkor már sokaknak ez csupán álom maradt. Ezért is jött létre e kiállítás, és időzítve pont karácsony időszakára. Kis mértékben kárpótolva sok gyereket.

Vasút modellek (2)

Itt lehetőség nyílik egy kicsit játszani is ezekkel a vasútmodellekkel. Persze, ha valaki épp itt kap kedvet saját terepasztal összeállításához, itt minden segítséget megkaphat, és a vonatokon túl, a tereptárgyakat is megvásárolhatja.

A kiállítást december 6-8-ig, valamint december 13-15-ig látogatható, 10.00 – 12.30-ig, és 13.30 – 18.00 óráig

A képekre kattintva további fotók láthatók .