Ősz köszöntés lecsóval és kutyákkal

Igazán változatos, pörgős, és hangulatos volt az idei Oladi Őszköszöntő Fesztivál, ami egyben a „Családi nap állati kedvencekkel” címet is kapta.

Őszköszöntő (9)

A képekre kattintva látható a fotógaléria.

Hiszen ezúttal, az őszköszöntés, és a Fekete István Állatvédő Egyesület hagyományos családi napja, egy rendezvényben valósult meg.

Őszköszöntő (18)

A délelőtt szinte csak az árva állatokról szólt, majd délután, egy hatalmas lecsófőző versennyel kezdetét vette a nyár búcsúztatása, ami egyben az ősz köszöntése volt. A hatalmas bográcsok hamar megteltek a finom ételhez szükséges alapanyagokkal.

Őszköszöntő (83)

E közben sűrű váltásokban követték egymást, a változatos szórakoztató műsorok a színpadon. Így láthattuk a Simon István Általános Iskola diákjait, Joós Tamás énekmondót, Csuporkát a bohóclányt, Galambos Ferenc bűvészt, Auth Csilla énekesnőt, Dj. Szunyogot, valamint a Sláger Expressz zenekart. Közben Zumba fitness színesítette a programot, Novák Vikivel.

Őszköszöntő (35)

Természetesen a megszokott kutya szépségverseny, és tombola sorsolás sem maradt el. Igaz az időjárásnem volt a legfényesebb, de ez senkit nem zavart a vidám szórakozásban. A póni lovaglás, az élő csocsó, a rodeó bika, a Gyermekek Házából kitelepült tűzokádó játszóház, valamint a sok szép kutya és cica, teljesen elvonta a gyerekek figyelmét a sötét felhőkről. Ha pedig kaptak egy egy vattacukrot, vagy kürtűs kalácsot az már maga a csúcs volt.

Őszköszöntő (30)

Így telt ugyanis az idei őszköszöntés.

A képekre kattintva látható a fotógaléria.