Szívkereszteződés levélhullással

Sztranyák  Zsófi soha nem pihen, mindig alkot. A fiatal grafikus lányt különböző élethelyzetek, álmok, mások számára jelentéktelen, észrevétlen események, pillanatok ihletnek meg,  műveiben kelnek életre gondolatai.

Fotógaléria a képekre kattintva látható.

S hogy művészi alkotásait mások is értékelhessék, kiállításokon mutatja be azokat. Tette ezt csütörtökön is, Bálint napjára hangolva, a nemrég nyílt Newgat kávézóban. …

Kiállításának a Szívkereszteződés címet adta. Az érdeklődők közt idősebb és fiatalabb korosztályt is képviseltette magát, egy egy finom pohár bor mellett ízlelgették az alkotások hangulatát. A kiállítást, Zsófi maga, saját gondolataival ajánlotta az érdeklődők figyelmébe, egy különleges vizuális effekt kíséretében.

Az est ekkor még nem ért véget, csupán a átalakult, és hamarosan egy kis irodalmi kávéház hangulatát idézte. A téma hasonlóan a Bálint naphoz kapcsolódott, verses, zenés formában, Varga Richárd és Rozmán Kristóf közreműködésével.

Repertoárjuk, amit jórészt fiatalok, egyetemisták hallgattak elgondolkodó, mosolygó arccal, szintén a szerelem fontos kérdéseit boncolgatta, és az áfonyától a csorgó mézig címet kapta.

Fotógalériám a rendezvényről a képekre kattintva látható.