Mikulás kuckó a Gyermekek Házában

Az Agora Gyermekek Háza mint igazi kis gyermekbirodalom, minden ünnepre felkészül és felkészíti az érkező gyerkőcöket. Különböző kézműves foglalkozásokkal, előadásokkal, kiállításokkal készülnek, hogy az érkezők elkészítsék az aktuális eseményhez illő kis díszt, figurát, alkotást, vagy minél többet megtudjanak a várható ünnepről. S nem volt ez másképp most sem, mikor az év egyik legfontosabb eseménye következett a gyermekek számára. Eljött a Mikulás érkezésének napja. Hiszen ők már régóta várták, a nagyszakállút, sok sok üzenetet hagytak, levelet írtak neki.

A képekre kattintva nyitható meg a fotógaléria.

A két napos Mikulás kuckó elnevezésű rendezvényre, nagy volt az érdeklődés. …

Míg az érkezőket rajzos kézműves foglalkozás és zenés műsor fogadta az egyik helyiségben, addig a Mikulás, a számára otthonosan berendezett kuckóban (ami a hosszú utazás kipihenésére is szolgált) precíz jegyzeteit elővette, és név szerint szólította a gyerekeket. Ki bátran mosolyogva, ki félve gyanakodva lépett elé, hogy átvegye az ajándékot. De bizony olyan is akadt aki nagyon sírt.

Végül a bátrabbak, még egy közös fotóra is vállalkoztak és a Mikulás ölébe is beültek. A megajándékozottaktól integetve búcsúzott a jó öreg Télapó.

A képekre kattintva nyitható meg a fotógaléria.