Tri-Show Bál 2016, ahol a múltad újra élhetted

Bizony, ahogy ezt gyanítottuk úgy is alakult. A múlt megelevenedett egy éjszakára Szombathelyen, a Sportház ismét hozta, nyújtotta a régi idők hangulatát, megtelt zömében azokkal a fiatalokkal, harmincasokkal, negyvenesekkel, ötvenesekkel, akik ezen, és hasonló társrendezvényeken (Ötórai tea, kvíz-party) nőttek fel, és tombolták ki magukat.

_mg_9125

S hogy ez valóban így volt, ezt azonnal az est házigazdájának, Fazekas Gábornak a programindító Mikulás show-ja után rövid korabeli filmbejátszásokon láthattuk is.

A képekre kattintva további fotók láthatók!

_mg_8939

Nos ennek hatása, azok számára akik jelen voltak akkor, és most, sikító röhögések voltak, amik a nagy terem különböző pontjain törtek fel. Hatalmasan jó ötlet volt ez a múltbéli kalandozás.

_mg_8947

A terem eközben csak telt telt. Érkeztek sorban a csoportok, baráti társaságok, és léptek hatalmas várakozással a múlt palotájába, (Sportpalota) mert emlékszünk még erre az elnevezésre is.

_mg_9108

Bent aztán ahogy ez várható is volt, nagy felismerések, a nagy találkozások, ölelkezések, nevetések. Mennyire jó volt lépten nyomon olyan emberekbe botlani egész este, éjjel akiket ezer éve nem, vagy csak igen ritkán láttunk. Voltak akik iskola óta nem látták egymást. És persze volt olyan társaság, akik e napra szervezték az osztálytalálkozójukat, és itt tartották a buli részét. Egész éjszaka idézgetve, kóstolgatva a múltat, és az italokat.

_mg_9003

A változás a régi időkhöz képest annyi volt, hogy most nem vetélkedtek egymással a résztvevők, csupán szórakozni érkeztek. A szórakoztatásról bringás, táncos, és fittnes bemutatók, egy fergeteges Pa-dö-dö koncert, majd az est további részében ahogy egykoron, most is a dj-pult mögött Neczpál György állt és gondoskodott.

_mg_9050

Igazi kis retro show, felszabadult szórakozás, hatalmas beszélgetések emlékezések, tánc, egy igazi kis időutazás zajlott 2016. december harmadikán városunkban.

_mg_9053

S hogy itt az utazásnak még koránt sincsen vége, azt az érdeklődésből, a hangulatból már gyaníthatjuk. És kettő gondolat a végére, mivel nem csupán a képeket készítettem ezen az estén, hanem kicsit figyeltem ki mit is mond és hogyan érez. De ebből tényleg csupán kettőt mert egész este lehetne ezt idézgetni.

_mg_9135

Ezek az érzések persze éjfél magasságában jöttek elő csupán.

Komoly arccal kérdi egy negyvenes srác: „hogyan lehet ezt kibirni, mit kell tenni ez ellen, hát öregszünk. Ez kibírhatatlan.”

Másik érdekes gondolat végigmérve a hatalmas tomboló társaságot, hangzott el: „Holnap délben ha felébrednek úgy fog fájni fejük, lábuk, derekuk, és mindenük. Azt sem tudják majd mitől”.

_mg_9118

Gyanítom ez valóban így lett, de senkit nem érdekelt ez a buli hevében.

A képekre kattintva további fotókon látható a megújult Tri-Show hangulat.