29. jégkarnevál, kicsi esővel, hatalmas hangulattal

XXIX. Jégkarnevál újratöltve. Lehetne a főcíme a 2016. február 28-án Szombathelyen, a Műjégpályán megrendezett hatalmas farsangi bulinak.

P2280065

Ugyan a farsangi szezon már véget ért, és pont ezért lett egyedi, és különleges ez a rendezvény. Az eredeti változatot, ahol szép számmal jelentek meg jelmezesek, sajnálatos módon hatalmas eső áztatta mindvégig.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

P2280025

Így Varga Jenő, aki igazi túlélőnek számít a jégsportok, szervezések, és lebonyolítások területén, úgy döntött, tartunk egy pótnapot, ahová az esőt nem hívjuk meg. A szezon szűk lehetőségeket szabott, így került a választás február 28-ra, és ez a nap lett a Műjégpálya záró napja is egyben.

P2280005

Ez dupla bulizásra adott okot. Lassan ugyan, de biztosan megérkeztek a csinos, ijesztő, vagy éppen mókás jelmezesek. Volt ismét fánk evő verseny, jó hangulat, nagy nevetések, jéghoki bemutató, bravúros korcsolya bemutató.

P2280103

Nos az eső ide tényleg nem volt meghívva, de mint minden jó buliba, ide is érkezett hívatlan vendég. Pontosan a meztelen korizás megkezdésekor, hatalmas zápor mosta tisztára a pályát. És ahogy jött úgy ment, váratlanul és gyorsan.

P2280125

Ideális vendég. A buli pedig ballagott tovább, a fürdőrucis csajokkal, fiúkkal, egyre nagyobb néző, és korizó táborral. Érthető ez, hiszen búcsúzott a pálya, a jég, a korizás. Ennek tiszteletére egy látványos tűzijáték festette színesre az eget, a Szombathelyi Műjégpálya felett.

P2280173

Szép, és méltó zárása volt ez a szezonnak, amit igazi jó minőségű jégen búcsúztattunk vasárnap este. Izgatottan, és kíváncsian várjuk a következő szezont, ami jubileumi 30-as lesz. Bizonyára nagy durranás várható a jég szerelmeseinek nagy örömére.

A képekre kattintva további fotók láthatók.