Méltó helyére került a családi játszóház

Új korszak kezdődött 2015 október negyedikén az egykor kakaóbár elnevezésű családi gyermekprogram életében. Ezen a vasárnapon az MMIK, és Savaria Mozi után a megújult Agora Művelődési és Sportházba költözött.

IMG_5708

A felnőtteknek rendezett szombati nyitó gálaműsor után azonnal kipróbálhatták, átvehették a gyerekek is az intézményt.

A képgaléria ide  kattintva látható.

IMG_5744

A hatalmas változás már belépéskor azonnal érezhető, látható volt. A hatalmas világos tér szinte beszippantotta az érkező családokat. Igai játszóházzá változott az MSH előtere. A földszinten érkezésemkor már szólt az élő népzene becsalogatva az arra járókat. Az emeleten körben érdekes látnivalók, és kipróbálható játékok sokasága várta a gyerekeket, és szüleiket. Mert ugye senki nem gondolja, hogy csak a gyerekek szeretnek játszani. Itt ismét bebizonyosodott, hogy a felnőttek is nagy játékosok.

IMG_5686

Nagyon sok új játék került elő, amiket még a moziban tartott családi napokon nem is láttam. A kézműves foglalkozások külön helyiségekben kaptak helyet. A megszokott játékos foglalkozások, és tánctanulás sem maradt el. A büfé is üzemelt, ezúttal a belépéskor kapott jegyet almára, müzli szeletre és finom szörpökre lehetett váltani. A babakocsival érkezők hamar felfedezték a parkolási lehetőséget, és a liftet amivel pillanatok alatt könnyedén az emeleten termett a gyermekszállító eszköz.

IMG_5718

Látható volt mindenki arcán az elégedett mosoly, ahogy körbejárta a rendezvény minden zegzugát. Igazán méltó helyére került ezennel a családi játszóház rendezvénye.

Ide kattintva további fotók láthatók.