A Magyar Dal Napja Szombathelyen

Mozgalmasan, és hangosan telt a délután, és az este szeptember 11-én Szombathely Fő terén.

DSCF0034

Kicsit eltérve a rendes időponttól pénteki napra került nálunk a Magyar Dal Napja. Kora délutántól kettő színpadon, folyamatosan szóltak a hazai dallamok.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

DSCF0088

Jórészt helyi, vagy környékbeli fiatal zenekarok kaptak lehetőséget a fellépésre.Persze öreg motorosok is a húrok közé csaptak ezen az estén. S míg a nagyobb csapatok beszereltek, behangoltak a nagy színpadon, a kicsin utcazenészek adtak húsz perces ízelítőket repertoárjukból.

DSCF0120

Végül a nap zárásaként igazi nagy durranás a Ladánybene 27 volt , de sajnos még ők sem vonzottak ezen a napon nagy tömeget.

DSCF0164

S hogy a karneválban merültek e ki ennyire a helyiek, vagy épp mindenki dolgozott még, vagy csupán nem hallottak a rendezvényről, nem tudom, minden esetre a szokásostól messze elmaradt az érdeklődés. A kezdeti húsz huszonöt fős érdeklődői létszám, csupán kettő-háromszáz körülire növekedett a nap végére. A fellépők pedig mindent megtettek a közönség szórakoztatása érdekében.

DSCF0029
Ők voltak a Room 5, a Vadvágány, a Tohu-Bohu, a Vida Rock Band, a Soulution a Ladánybene 27, valamint a Red Rockets, Szabó Balázs, Magyarucca (Pál Kriszta) és a B&J.

A képekre kattintva további fotók láthatók.