AlteRába Fesztivál Körmend hatalmas kerti partija

Semmilyen tekintetben nem lehet panasz az AlteRába fesztivál harmadik napjára sem. A kedden kezdődő hatalmas kerti parti Körmenden, szép nyári időjárást fogott ki magának, érdeklődőkben, és szuper fellépőkben sincs hiány.

IMG_3347

Délutáni érkezésemkor kicsit körbenéztem a szomszédos sátortáborban, a Rába parton, majd a fesztivál helyszínén is.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_3289

Érdekes arcokkal, különleges eszközökkel, barátságos fiatalokkal, udvarias biztonságiakkal, vidám hangulattal találkoztam.

IMG_3280

Az idő múltával, ahogy belementünk az éjszakába mindezekből egyre több lett A nyomott forróságot a folyamatosan üzemelő vízpára enyhítette. A sörpadok felett árnyékolók, az italok kellemesen hűtöttek voltak.

IMG_3396

Alkalmas volt baráti társaságok számára összejönni, vagy új ismeretségek, barátságok köttetésére is a buli. De legfőképp arra volt jó lehetőség, hogy ki ki kedvenc zenekarát meghallgathassa, jót csápolhasson, alaposan kitombolhassa magát zenéjükre.

IMG_3418

Ezekre a koncertekre a hatalmas sátorban felállított nagy színpadon került sor, kitűnő fény, és hangtechnikai támogatással, villámgyors átszerelésekkel. Persze ezeket a kis szüneteket sem kellett zene nélkül tölteni, hiszen a kis színpad ilyenkor indult, és adott felüdülést a sátorban felforrósodott embereknek. A két helyszín között pedig frissítő italokat, finom ételeket, friss kávét, vagy akár egy jó pálinkát is magához vehetett mindenki.

IMG_3536
Ezen a napon a szabadtéri buli a Karak zenekaré volt, szépen hozták is formájukat. A fő helyen pedig hatalmas lendülettel indította a napot a Magashegyi Underground, sok fiatal nagy kedvence. Őket a legendás Lord együttes követte, hatalmas füstbe burkolózva játszották a kedvenc dalokat , soha szűnni nem akaró lendülettel. Ismerős arcok pedig mindig vannak egy ekkora bulin, főleg ha a fellépő zenekarok sorába is meghívják a hosszú ideje töretlen sikerű csapatot, az Ismerős Arcokat.
Itt aztán komoly karcsapásokkal, és rajongó táborral lehetett találkozni. Ezt a következő , látványában, hangzásvilágában, és előadásmódjában is egyedülálló csapatra is el lehet mondani.

IMG_3573

Ők pedig a z Anna and the Barbies volt. Néhányszor ledöbbent, csodálkozó tekintetek láttam, Anna fellépő cuccának megpillantásakor. Hosszú percekbe telt míg be lehetett őket azonosítani. Anna jó szokásához híven ismét közvetlen kapcsolatba lépett lelkes rajongóival, és bejárta a színpad, és a hatalmas sátor minden zegzugát.

IMG_3643

Végezetül sokak nagy kedvence a Supernem, immár átbillenve az idő kerekét a pénteki nap hajnalába, csapott a húrok közé, és tartotta izzásban a kerti parti tüzét. Így telt a csütörtöki nap, a fesztivál közepe.

IMG_3512

Hasonló lendülettel, és kitartással várják a pénteki, és szombati bulikat a fesztivál fanok, akik hajnalban csupán egy rövid ejtőzésre térnek vissza a táborhelyükre.

A képekre kattintva további fotók láthatók.