Harmadik retro majális Szombathelyen

Két évvel ezelőtt egy igazán jó gondolat eredményeként, mára már igazi jó hangulatban, és mindenféle kritikus politikai hozzászólást mellőzve zajlott a retro felvonulás Szombathelyen.

DSCF0092

A régi időket idézte a helyszín, a hangulat, a korszak autói, motorkerékpárjai, és maguk a felvonulók is, ruházatukkal, dekorációikkal, lufikkal kis és nagy zászlókkal, és minden egyéb holmival ami a előkerült a sufniból, fiókok mélyéről.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

DSCF0159

Egészen a Bagolyvár épületéig ért a gyülekezők sora. Hatalmas volt a felvonulás kedv. Nem véletlen hiszen ami nem kötelező, az eleve jobban esik. Természetesen a kíváncsi majális kedvelők tábora is évről évre növekszik.

DSCF0130

Hosszasan vonult a vidám társaság hol hatalmas motorzúgással, hol pedig a kétüteműekre jellemző kékes fehér füst kíséretében. Voltak itt csillogó villogó járműcsodák és természetesen rozsdás vasak is. Piás melósok, otthonkás motorozó anyukák,  pöttyös szoknyás  kispolszkis  girl-ök.

DSCF0067

Épp úgy  ahogy ez régen is volt. A rendezvény hangulatát néhány fotóval szeretném érzékeltetni.

S mindezt a hangulatot elsősorban az vasi Old-Timer Veterán Autós Motoros Egyesületnek köszönhetjük, hiszen a rendezvény az ő szervezésüknek köszönhető.

A képekre kattintva további fotók láthatók.