Az árva állatoknak is van karácsonyfája

Szombathelyen a kidobott,  bántalmazott  állatoknak is jár egy kis karácsonyi szeretet .  A nagy karácsonyi nyüzsgésben, vásárlásban, készülődésben is jusson eszünkbe, hogy nem csak nekünk embereknek ünnep a karácsony, hanem az állatoknak is.

IMG_6140

Gondoljunk rájuk is, egy kis kedvesség, jutifalat becsomagolva a fa alatt, igazi kincs egy kutyusnak, vagy cicának.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_6083

De akár komolyabb ajándékkal is meglephetjük kis kedvenceinket. Az erre szakosodott üzletekben hatalmas a választék e téren is.

IMG_6118

De persze ne feledkezzünk meg azokról az állatokról, akiket elhagytak, vagy bántottak, elüldöztek. Őket javarészt az állatvédők veszik pártfogásba, amíg igazi jó gazdára nem találnak. Örökbefogadó napokon találkozhattunk velük rendszeresen. Ilyenkor karácsony közeledtével pedig az állatok karácsonyfája alá várják az árva állatok az ajándékokat, amiket jóérzésű állatbarátok hoznak nekik.

IMG_6081

Így volt ez szombaton is. A Fekete István Állatvédő Egyesülettel, és mentett állataikkal találkozhattunk a Homa centerben, egy hatalmas karácsonyfa körül. Az érkező jókívánságokat, és ajándékokat nagyon köszönik kicsi, nagy kutyák, és cicák. Szerencsés volt az a kedves kiskutya, aki a nagy nyüzsgésben kedvességével megtalálta új gazdáját, vagy lehet fordítva történt ez, egy biztos, ő már egy szerető, meleg családi körben ünnepelheti a karácsonyt.

IMG_6146

Békés, boldog karácsonyt, és további eredményes munkát kívánok az egyesület tagjainak.

A képekre kattintva további fotók láthatók.