„Karácsony dalban” lemezbemutató koncert

Az ünnepek közeledtével sokféle program, látnivaló közül válogathatunk, amivel ráhangolódhatunk a szeretet ünnepére. Ehhez csatlakozott egy kitűnő, meghitt hangulatú lemezbemutató koncerttel a fiatal zenész páros, Nagy Julcsi, és Harangozó Marci.

IMG_5588

Néhányan bizonyára emlékeznek még a 2013-as év végén megjelenő első lemezükre. Annak bemutatóját is, ahogy a most elkészült „Karácsony dalban” című lemezüket, Szombathelyen a Váci iskolában mutatták be a nagyközönségnek.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_5614

A dalokat ezúttal is Szűts István, a Kormorán együttes billentyűse, számos dal, és rockopera zeneszerzője, Magyar Örökségdíjas művész ajánlotta a közönség figyelmébe. Örömmel említette meg, hogy a Kobakpalánták, ahogy első lemezükön az előadók nevezték magukat, mára már növekedésnek indultak.

IMG_5582

Hangszeresen, és énekhangban is sokat fejlődtek a fiatalok. Ezt azonnal be is bizonyíthatták a koncerten, és a megjelent lemezen is hallhatjuk. A lemeznél ami karácsonyi dalokat tartalmaz, jobbat nem is találhatnánk az ünnepi időszakra.

IMG_5579

Az iskola aulájának hangulatos díszítése, és a lelkes közönség tapsai, igazán nagy örömmel töltötték el a fellépőket. A koncerten közreműködött Keresztesi Krisztián ütős hangszeren.

IMG_5599

Az iskola igazgatója büszkén említette meg, hogy növendékeik a kettő lemez megjelenése közt sem tétlenkedtek, hiszen gitáros, és dalversenyen is indultak, ahonnan jó eredményekkel tértek haza. A CD borító hangulata Takács Gábornak köszönhető.

A képekre kattintva további fotók láthatók.