Mikulástalálkozó a szombathelyi műjégpályán

Alig egy hete vehették birtokba a szombathelyi műjégpályát a téli sport kedvelői, és máris elkezdődtek a szervezett programok. Ez a szombat a hagyományos Nemzetközi Mikulástalálkozóé volt.

P1010339

Sajnos a program hangulatát kettő dolog is csökkentette. Egyik a már lassan megszokottá váló esőzés. E miatt jóval kevesebben jöttek ki a megszokottnál. A másik pedig, hogy a találkozó megálmodója, fő szervezője, és házigazdája, Varga Jenő idén egészségügyi okok miatt, csupán egy rövid időre nézett ki a jégpályára.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

P1010364

Jellegzetes hangjával, néhány buzdító gondolatával indította útjára a színes Mikulásokat. Egy kört ment az összegyűlt csapattal, fakutyára pattant onnan integetett, majd elköszönt mindenkitől. Ez úton is mielőbbi gyógyulást kívánunk neki. Hiszen ezek a rendezvények az Ő nevéhez fűződnek, és elképzelni is nehéz lenne őket nélküle. A jég és a kis csapat még egy ideig tartotta magát, de a vissza vissza térő eső, lassan de biztosan hazakergette az elázott Mikulásokat, és ördögöket is.

P1010370

Barátommal immár kilencedik éve veszünk részt Mikulásként a találkozón, de ilyen szomorkás, és nedves évre nem emlékeztünk. Sajnos fotókon is látszik az elázott technika sokáig nem bírta dokumentálni az eseményeket.

A  képekre kattintva további fotók láthatók-