Amerikai autók, erős emberek, kemény zenék a Woodstockban

Itt a tavasz, eljött az ideje a szabadtéri rendezvényeknek, találkozóknak. Így az USA V8 találkozónak, az Amerikai autócsodák összeröffenésének is.

IMG_1890

Idén a találkozó a hagyományokhoz igazodva kellemes zöld övezetben a Wild West Woodstockban, sok kísérő programmal, koncertekkel, erős ember megmérettetéssel étellel, itallal, jó hangulattal zajlott.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_1747

Mindez három napon át teljesen ingyenesen, a Metal War Tour név alatt zajlott. A kezdetek nem zajlottak teljesen zökkenő mentesen, és még a szombat is kissé felborult programidőpontokkal kezdődött, ráadásul kissé családias hangulat uralkodott egészen naplementéig.

IMG_1843

A jó időben vajon hová tűnhetett a sok programra kiéhezett ember, mikor itt volt egy teljesen ingyenes buli? Autók is visszafogottan érkeztek. A stabil mag azért itt volt. Igazi nagy érdeklődés a múltból eredeti állapotában visszatérő autócsoda irányába volt.

IMG_1805

A fényes fekete beszélő csodajármű Kitt a a nyolcvanas években népszerű Knight Rider sorozatból érkezett Pontiac Trans. Sokan nézegették hallgatták nosztalgiázva. Néhány kiváltságos be is ülhetett, szigorú utasítás annyi volt, ne nyúljon a gombokhoz. Mindent a szemnek.

IMG_1769

Sajnos a szombat estét hatalmas eső is áztatta. Ami szintén nem egy népszerű esemény ilyenkor.

Hogy mi mindenről maradt le aki nem járt erre fotógalériámban megnézheti a képekre kattintva.