Anyák napi apróságok készültek

Május első vasárnapja, anyák napja. E napon ne feledkezzünk meg édesanyánkról, aki életet adott nekünk, első szívdobbanásunktól figyelemmel kíséri, segíti egész életünket.

DSCF0156

Hisz Ő az aki elsőként hallotta hangunkat, látta szemünk fényét, aki az első szavainknál, első lépésünknél ott állt mellettünk.

A képekre kattintva további fotók láthatók .

DSCF0159

Ő kísért első napon óvodába, majd iskolába, vele oszthattuk meg első élményeinket, bánatunkat. Neki mutathattuk be első szerelmünket, majd ő kísérhet esküvőnkre is.

DSCF0180

Sorolhatnám hosszasan, hogy egy anya mennyi mennyi szeretetet, odafigyelést, gondoskodást adott, és ad számunkra. Természetesen mindezért akár az év minden napját anyák napjának nevezhetnénk ki, az sem lenne elég. Így hát ezen az egy napon ne feledkezzünk meg róluk. Ha csak egy ölelés mellett fülükbe suttogjuk mennyire szeretjük őket, az is többet jelent számukra mint egy drága ajándék.

DSCF0096

De ha egy apró ajándékot kapnak, amit saját magunk készítettünk, az már igazi kincs számukra. Ezért az Agora Gyermekek Házában ezen a héten ebben segítettek az iskolás csoportoknak.

DSCF0135

Különböző kedves, egyszerű ajándékok készültek, amiket vasárnap mindenki nagy szeretettel adhat át édesanyjának. Különböző textilből készült virágok, illatos virágos szappan különböző alakzattal, egyedi rajzok felirattal. Mindezek díszcsomagolást is kaptak.

DSCF0109

A foglalkozáson elmondták a gyerekek, mi mindent tudnak adni a kézzel készített ajándék mellé, amik nem kézzel fogható dolgok. Sokak szerint a határtalan, önzetlen szeretet a legjobb párosítás a kicsi ajándéktárgy mellé.

A képekre kattintva további fotók láthatók .