Húsvéti nyuszi szépségverseny, örökbefogadó nap

Ha húsvét akkor a nyuszi szépségverseny sem maradhat el.

IMG_1464

A hobbi nyuszitartók egy kisebb baráti társaságként is felfogható. Hiszen ilyenkor visszatérő ismerős arcokat láthatunk a rendezvényeken.

A képekre kattintva további fotók láthatók.

IMG_1394

A tartással kapcsolatos problémákat, praktikákat is meg tudják beszélni itt. Ezúttal is a Homa centerben mutatkozhattak be a szépséges, kedves kis állatok. Persze akadt köztük akire ez a kis nyuszi név nem passzolt a maga 6-7 kilójával óriás nyuszi volt. Természetesen különc kinézetével nagyon népszerű volt a gyerekek és a felnőttek körében.

IMG_1435

Persze mindegyik nyuszkót szívesen megsimizték, ha hagyta magát. A rendezvény mellé délelőtt az Állatvédők Vasi Egyesülete, délután a Fekete István Állatvédő Egyesület csatlakozott, és keresett új gazdit árva állatainak.

IMG_1432

Láthatóan a jobb időben több kutyus talál gazdára. Míg ott voltam is négyet fogadtak örökbe. Természetesen az állatbarát segítők is velük voltak, hogy segítség az egyesület munkáját.

IMG_1437

A szavazatok alapján legjobb eredményt elért három nyuszit díjazták, a többiek ajándékot kaptak. A rendezvényt a helyi kisállat kereskedés szervezte és támogatta.

IMG_1449

A képekre kattintva további fotók láthatók.