Műjégpálya újra várja a téli sport szerelmeseit

Egy héttel a tervezett időpont után, november 29-én megnyitotta kapuját a szombathelyi műjégpálya.

jégpálya19

Az időjárás alaposan hozzájárult a jég megerősödéséhez, így pénteken 17 óra előtt néhány perccel becsengettek az első „kori órára” .

A képekre kattintva további fotók láthatók a nyitó napról.

jégpálya21

Azért tűnt ez így, mert a bejáratnál szinte csak diákokat lehetett látni, szépen sorban haladtak befele akár a suliban. Persze érkezett nagymami két unokájával is, ők visszajáró vendégek itt. Később több ismerős arcot is felfedeztem a pályán. Volt aki a korlátnál araszolva ismerkedett újra a csúszós pályával, volt aki két kör után felbátorodva lendületből a seggén landolt, a barátnők pedig hatalmas ölelkezéssel üdvözölték egymást érkezéskor. Hiába, ezt a napot nagyon várták már a téli sport kedvelői. A feldíszített öltözőbe is öröm volt újra belépni, és a megszokott, kedves személyzettel találkozni.

jégpálya7

A büfé kellemes meleggel, forró teával, szendvicsekkel várta a megfagyott vendégeket. Aki viszont igazi forróságra vágyott, frissen sült gesztenyét is vásárolhatott.

jégpálya33

A szervezők a jeges szezont, sok programmal teszik hangulatossá, melyek közül a látványos Mikulás találkozó lesz az első.

A képekre kattintva további fotók láthatók a nyitó napról.